نه میتونم با بچه هام حرف بزنم نه با همسرم، از نظر قانونی چه راهی هست که من بتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۳ #23859880

با سلام. مادر زنم مدام تو زندگی ما سنگ میندازه الان هم ۲ ماهه همسر و بچه هامو برده خونه خودش. نه میتونم با بچه هام حرف بزنم نه با همسرم حتی تلفنی. از نظر قانونی چه راهی هس که من بتونم ازش شکایت کنم و نتیجه بگیرم.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید علیه همسرتان دادخواست الزام به تمکین نمایید اصولا شکایت نمودن از مادرزن راهی به جای نخواهد برد.

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تمکین ثبت نمایید

ابتدائا با تنظیم اظهار نامه وی را دعوت ب تمکین کنید و در صورت عدم توفیق دادخواست الزام ب تمکین بدهید

علیه همسرتان دادخواست تمکین را به دادگاه تقدیم کنید

سلام
برای ملاقات فرزندانتون اگر حضانت با مادر هست دادخواست ملاقات بدید و در خصوص همسرتون دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید

اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکین برای همسرتان از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید

با سلام. از نظر قانونی هیچکس نمی تواند زوج یا زوجه را از دیدن فرزندان خود محروم کند اما در این مورد در قانون این قضیه ساکت مانده است و شما بهتر است با وارد کردن ریش سفیدان این قضیه را حل کنید.