اگر چنانچه شاهددر دادگاه حاضر نشود میتوان تقاضای جلب کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۵۸ #23839

با سلام.بنده شاکی پرونده سواستفاده از سفید امضا میباشم..در اداره آگاهی پنج نفر به نفع من شهادت دادن.پرونده منع تعقیب صادر شد.اعتراض دادم . قبول شد.البته کارشناس سفید امضا بودن را تشخیص داد.و ضدونقیض گوی متهم کاملا مشهود است.آیا وکیل متهم میتواند جرح شهود را بخواهد.؟وآیا چنانچه وکیل جرح شهود را خواست،آیا حتما وظیفه قاضی هست که موافقت کند یا به اختیار قاضی هست؟و چنانچه شاهدین حاضر به شهادت نباشندمیتوان از قاضی درخواست جلب کرد؟بازهم درخواست جلب وظیفه قاضی هست یا به اختیار قاضی؟با تشکر از سایت خوبتون.با تشکر از مدیر و وکلای گرامی..

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکیل متهم میتواند در صورت نداشتن شرایط شهادت شهود نسبت به جرح شهود اقدام نماید و قاضی با بررسی پرونده نسبت به قبول یا رد ایراد اقدام می نمایدو امکان جلب شهود به هیچ عنوان امکانپذیر نمی باشد.

با احترام