آیا اگر یک شهروند عادی اسکرین شات چتهایشان و گفته هایشان را استوری کند تا مردم اگاه شوند که این افراد کلاهبردار هستند و مدرک مربیگری ندارند، منع قانونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۳ #23818781

افرادی در اینستاگرام اقدام به تبلیغات غیر واقعی میکنند و مثلا در بیوگرافی پیجهای خود مینویسند مربی رسمی فدراسیون پرورش اندام و بدنسازی در حالیکه بر طبق استعلامات صورت گرفته شده فاقد چنین مدرکی هستند و یا بر طبق اظهارات خودشان در پاسخ به اینکه آیا شما چنین مدرکی را دارید یا ندارید, گفته اند چنین مدرکی را ندارند ( از طریق دایرکت اینستاگرام و چت کردن با این افراد ) و با عوام فریبی و دروغ برنامه های تمرینی و غذایی تجویز میکنند در حالیکه مجوز چنین کاری را ندارند.
آیا اگر یک شهروند عادی از طریق همان اینستاگرام اقدام به شناساندن این افراد به مردم کند مثلا اسکرین شات چتهایشان و گفته هایشان را استوری کند تا مردم اگاه شوند که این افراد کلاهبردار هستند و مدرک مربیگری رسمی از فدراسیون مربوطه را ندارند، منع قانونی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آگهی خلاف واقع ازطرف پیج مربوطه درج و موجب صدمه جسمی ومالی به اشخاص میباشد مورد قابل پیگیری و قابل مجازات است

جرم، عملی است که در قانون برایش مجازات تعیین شده و شکایت در آن مورد، قابل تعقیب است اما باید دانست که برای رسیدگی به شکایت، مجوز قضایی نیاز است. وهرشخص حقیقی نمیتواند شخصا مجری قانون شود.وصرفا نهی این افراد ازعمل خطای صورت گرفته ازنظرشرعی به عهده شمامیباشد.
شما نیز صرفا بنابر برداشت و چت هایی که با این اشخاص دارید واگر یقین دارید آگهی خلاف واقع ازطرف پیج مربوطه درج و موجب صدمه جسمی ومالی به اشخاص میباشد مورد را ازطریق پلیس فتا پیگیری نمایید.زیرا درج مطالب شخصی شما با اشخاص مربوطه میتواند موجبات شکایت ایشان را از شما درپی داشته باشد.