در این باب چاره ای غیر از ضمانت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۴ #23784212

با سلام،
در تصادف تقصیر ۵۰-۵۰ دو موتو که در آن تنها یک راننده مصدوم شده، از هر دو طرف ضامن خواسته اند،با توجه به اینکه راننده مصدوم هم گواهینامه و بیمه نامه معتبر و سایر اوراق وسیله را کامل داشته و گواهی پزشکی قانونی ضمیمه پرونده است و راننده دیگر فاقد گواهینامه و بیمه نامه می باشد. و دلیل ضمامت را نیز جریمه دولتی تقصیر فرموده اند.
لطفا"راهنمایی بفرمایید با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر باید تامین مورد نظر قاضی را بسپارید

بنظر میرسد باید تامین کیفری ارائه دهید

تعیین نوع تامین بر عهده قاضی است . اگر قادر به معرفی ضامن نیستید میتوانید مبلغ وجه الکفاله را نقدا تودیع کنید .

با درود تامین متناسب می‌بایست سپرده شود.
تصمیم با مقام قضایی است.

درود
خیر باید تامین کیفری صادره سپرده شود مگر با موافقت مقام قضایی مربوطه تغییر یابد.

درود
میتوانید وجه نقد یا وثیقه تودیع کنید.