در صورتی که وصیت نامه توسط یکی از وراث متقلبانه نوشته باشد وراث دیگر می توانند جهت ابطال آن شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۴ #23758210

دایی بنده حدود سی سال پیش هنگام سفر حج پدربزرگ ،از فرصت استفاده کرده و وصیتنامه ای نوشته و از پدربزرگ بی سواد اثر انگشت گرفته و بعدا جداگانه از بی سوادی و اعتماد خواهران خود سواستفاده کرده و به بهانه تکمیل مدارک حج بدون قرائت متن از آنها نیز امضا گرفته است .پدربزرگ فوت نموده و مادرم تازه متوجه شده کاغذی که امضا کرده است در واقع وصیتنامه تقسیم اموال می‌باشد آیا با توجه به اینکه وصیتنامه توسط ذینفع نوشته شده و تقلب صورت گرفته است دادگاه رای به ابطال خواهد داد

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
باید ادله محکه پسندی دال بر تقلب وصیت نامه داشته باشید که از طریق مراجع قضایی برای ابطال اقدام کنید و درآخر تنفیذ وصیت نامه را از دادگاه درخواست کنید .