دادخواست استرداد مال منقول و عدم ارائه پیوست‌های پرونده توسط وکیل

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۰۳ #23745220

با سلام، وکیل بنده به وکالت از من دادخواست استرداد مال منقول ثبت کردند (بعد از ارسال اظهارنامه برای خوانده)، منتها فقط همان اظهارنامه را پیوست دادخواست کرده‌اند و قرارداد فی‌مابین و ... را پیوست نکرده‌اند. قرارداد فی‌مابین و سایر مدارک به دادگاه بدوی تقدیم شد و رای بدوی به نفع بنده و در محکومیت خوانده صادر شد و الان در مرحله تجدیدنظر است. خوانده در دادخواست تجدیدنظرخواهی اعتراض کرده که چون هیچ پیوستی (شامل مدارک مثبت مالکیت یا قرارداد) پیوست دادخواست اولیه نشده لذا دادگاه نباید دادخواست را قبول می‌کرد، می‌خواستم ببینم
۱- ادعای ایشان چقدر معتبر است؟
۲- چقدر امکان دارد دادگاه تجدیدنظر قرار رد دعوا را صادر کند؟
۳- آیا این ادعا می‌تواند در مرحله فرجام‌خواهی جزو دلایل فرجام‌خواهی قرار گیرد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اظهار نظر مستلزم بررسی مفاد رای صادره است ولی بنظر میرسد ایراد وارد نیست.

با درود ، معمولا چنین ایرادات قانونی توسط خوانده باید در جلسه اول دادرسی مطرح می شد، لذا با عنایت باینکه حکم بدوی باستناد مدارک و مستندات قانونی صادر شده است ، بنظر نمیرسد دادگاه تجدیدنظر استان ادعای ایشان را قبول کنند

مستندات در جلسه اول ارایه شده و طرف حق داشت درخواست مهلت جهت دفاع از مستندات ابرازی درخواست کند،رسیدگی صحیح و تجدید نظر خواهی منطبق بر هیچ کدام از دلایل تجدید نظر خواهی نیست

سلام دادگاه بدوی بر حسب مستندات که قرارداد و .. بوده است حکم به محکومیت صادر نموده است با توجه به اینکه در جلسه اول رسیدگی دلایل ارائه شده است ایراد وارده پذیرفته نیست

با سلام،رای دادگاه بدوی باید بررسی شود.اگر اصل مدارک در دادگاه بدوی ارائه شدو مورد بررسی قرار گرفت و در صورتجلسه دادگاه بدوی آمده در این خصوص لایحه دفاعی تنظیم شود.هر چند اصولی تر بود که به عنوان ادله اثباتی تمام مستندات در دادخواست نام‌برده و پیوست شود.

سلام .اظهارنظر دقیق وارایه راهکار مستلزم بررسی دادنامه است.

در مرحله تجدید نظر باید بتوانید قاضی محترم را اقناع کنید تا تجدید نظر خواهی رد شود