پیگیری حقوق وسنوات چگونه است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۷ #23741508

سلام.من ۱۳ساله دریک شرکت بهداشتی غذایی مشغولم.الان دو ساله نزدیک ۲۰۰نفر اخراج کردند وحالا ۲۵ نفر ماندیم از مدیرعامل دو ماهه خبری نیست چیزی برای فروش نداریم.همه داراییها را دارن میفروشن اخراجی ها شکایت کردند.ماهم ۳ماهه با وعده بدون حقوق نگه داشتند تکلیف ما چیست

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
از طریق سامانه جامع روابط کار شکایت خود را ثبت نمایید

سلام، حتما به اداره کار مراجعه کنین و شکایت کنین...

بادرودوسلام به اداره کار مراجعه و اقدام نمایید.

سلام
از طریق اداره کار محل خدمت اقدام به طرح شکایت نمایید

با درود.از طریق اداره کار دادخواست مطالبه حق و حقوق قانونی کارگری مطالبه نمایید

باسلام ازطریق اداره کار پیگیری نمایید

از طریق اداره کار پیگیری نمایید