آیا رضایت شخص آسیب دیده در تصادف در آی سی یو معتبر می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۴۰ #23684

من حدود دو ماه پیش در راه بازگشت از پادگان تصادف کردم , من ترک موتور بودم و یک پراید با باز کردن درب سمت راننده موجب تصادف شد, طبق کروکی افسر مقصر پراید است و من رو هم با اورژانس به بیمارستان منتقل کردن, اما راننده پراید در حالی که من در آی سی یو بستری بودم به همراه مامور کلانتری از من اظهارنامه پر کردن و به خاطر تصادف و مصرف داروهای مخدر بنده توان فهمیدن موقعیت را نداشتم و گویا از جانب من نوشته شده هیچ شکایتی ندارم. ضمنا من تقریبا هیچ چیز از مدتی که در آی سی یو بودم به خاطر ندارم,
میخاستم بدونم رضایت تو آی سی یو و چنین شرایطی مورد قبول هست؟
ضمنا همسر راننده پراید پرستار همان بیمارستان بوده و گویا از این طریق توانسته به آی سی یو بیاید.
از لطف شما سپاسگذارم

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که بتوانید اثبات نمایید که دادن رضایت در شرایط نامساعد و بیماری در بیمارستان صورت گرفته است و شما قادر به تشخیص موضوع نبوده اید میتوانید نسبت به طرح شکایت علیه ایشان اقدام نمایید .

با احترام