از چه طریقی میتوان اثبات کرد که زمین گرانتر فروخته شده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۸ #23610593

با سلام
طبق قولنامه زمینی به مبلغ ۹۰ میلیون تومان خریداری شد و بیست میلیون نقدا و الباقی سفته واگذار شد. شروع به ساخت زمین شد و متوجه کلاهبرداری فروشنده زمین شدیم که قیمت زمین ۳۰ میلیون تومان بوده است. اکنون به دلیل ساخت و ساز داخل زمین دادخواست فسخ قولنامه امکان پذیر نیست.
از چه طریقی میتوان اثبات کرد که زمین گرانتر فروخته شده؟
و استرداد لاشه سفته را خواستار شد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارکتان بایستی بررسی شود تا بتوان راهکار ارائه نمود

سلام چنانچه ضمن معامله خیارات را ساقط نکرده باشید به استناد خیار غبن می توانید

بوسیله خیار غبن میتوانید اقامه دعوی کنید

سلام.با توسل به خیار غبن می توانید دادخواست فسخ بدهید