آیا نمیتونه ادعا کنه باید به نرخ روز بهش پول بدم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳ #23604320

سلام علیکم، حدود سه سال پیش یک واحد مسکونی قولنامه کردیم و خریدیم، حالا قراره طرف ۸ ماهه بیاد سند بزنه اما انداخت عقب تا سه سال گذشت، حالا ما توی این مدت سخت نگرفتیم بهش اما الان شدید دنبال کاریم، قولنامه هم داریم، اما اون سند ظاهرا بین دو نفر اختلاف هست دقیقا نمیدونم چه اختلافی چون نمیگن، بنگاه هم که قولنامه زده واسمون پیگیری میکنه اما بصورت جدی نه انگار یک چیزی میدونه، حالا میخوام بدونم چقدر احتمال کلاهبرداری هست به این صورت؟ اینکه راحت میتونم شکایت کنم یا خیر؟ طرف نمیتونه دیگه ادعا کنه باید به نرخ روز بهش پول بدم؟ چون سه سال پیش قولنامه شده بصورت رسمی. قولنامه کاملا رسمیه و مشکلی نداره و موقع قولنامه دادیم کارشناس هم مطالعه کرده. فقط سند نمیزنه علتشم نمیدونیم یک اختلاف بین دو فروشنده هست.
بنده همدان هستم و اگر نیاز به پیگیری جدی قضایی داره میتونم به وکیل بسپارم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید و یا الزام به ایفای تعهدات قرارداد نمایید
قبل از اقدامات بالا حداقل اقدام به تنظیم و ارسال اظهار نامه نمایید!