استشهاد جمع کردم از روستاییها و صاحبهای قبلی زمینهای طرف مقابل که همگی گفتن زمین مال ما هست به نظر شما دادگاه چه رایی صادر میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۱ #23561496

سلام خسته نباشید.
موضوع از این قراره یک زمین کشاورزی گندم دیمی ۸ هکتاری که چندین ساله نسل در نسل کاشته میشه توسط خانواده بنده حالا یک نفر تازه ۴ ساله کنار زمین ما اومده زمین خریده و جدیدا ادعا میکنه که یک قطعه زمین ما به متراژ ۵۰۰۰ هزار متر کنار زمین اون هستش میگه این تیکه زمین ماله منه که امسال باهم دعوا کردیم نذاشت اون تیکه زمین کاشته بشه منم رفتم شکایت کردم و استشهاد جمع کردم از روستاییها و صاحبهای قبلی زمینهای طرف مقابل که همگی گفتن زمین ماله ما هست به نظر شما دادگاه چه رایی صادر میکنه به نفع ما میشه یا نه؟مدارک ما هم فقط یک برگه ورثه ای هست که مادربزرگم در حضور شاهدین نوشته که کدوم زمینها به مادرم رسیده. اگه میشه یک راهنمایی کامل به من بگید ممنون میشم.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه شهادت شهود یکی از ادله اثبات دعوا است لاکن قاضی با توجه به سایر محتویات پرونده نیز رای صادر خواهد نمود لذا نتیجه را نمی توان پیش بینی نمود

در صورتی ک مدرک و سندی برای اثبات مالکیت خود بر زمین مذکور داشته باشند سند ارجحیت دارد لیکن اگر سند و مدرکی در اینصورت وجود ندارد شهادت شهود میتواند موثر باشد

درود
نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست

در موضوع سئوال شما باید گفت فقط سند حکم می کند شهادت شهود در صورتیکه مغایربا سند باشد وجاهت قانونی وشرعی ندارد

با سلام با توضیح شما باید رای به نفع شما صادر شود ولیکن بدون بررسی مدارک طرفین نمی توان با قطع و یقین گفت در دادگاه چه رایی صادر می شود .