چگونه میتوان پول داده شده رو پس گرفت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۶ #23552010

با سلام و وقت بخیر. خواهر بنده در دوره نامزدی سال ۱۳۹۸ خود ۲۰ میلیون نقدی به نامزدش داده که این نامزدی به دلیل مشکلات خانوادگی بهم خورد. ولی متاسفانه آقا به وسیله احساسات و همینطور رسیدن مجدد به خواهرم در چندین مرحله از ایشون واریزی ۸۰ میلیون تومان پول گرفتند که قرار بود به ایشان برگردانند ولی متاسفانه به ایشان برگشت نخورد. چیکار میتوانیم بکنیم که پول رو دریافت کنیم متاسفانه ایشان مستاجر بوده و هیچ چیزی ما به غیر از شماره ملی نداریم و ایشان هم به قول خود عمل نکردند و با شخص دیگری ازدواج کردند. چطوری میتوان ایشان را پیدا کنیم ولی آدرسی از ایشان نداریم به جز چند تلفن از خودش خواهر و مادرشون. به مدت چند ماه به ایشان فرصت دادیم ولی تا الان ایشان پولی پرداخت نکردند. لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد پرینت بانکی و شهادت شهود می توانید ادعای خود را اثبات کنید

درود
با توسل به فیش های واریزی و شهادت شهود دادخواست مطالبه وجه را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مطرح و ایشان را مجهول المکان اعلام نمایید با اعلام شماره ملی ایشان به دفتر خدمات اگر ثبت نام ثنا انجام داده باشند ابلاغیه ها به صورت الکترونیک برایشان ارسال خواهد شد .

درود
ابتدا از طریق دفاتر خدمات قضایی خواهرتان اظهارنامه ای در خصوص مطالبه طلب بدهند اگر پرداخت نکردند دادخواست مطالبه وجه بدهند. ضمنا اگر ثنا ثبت نام داشته باشند نیاز به اعلام آدرس نیست ولی اگر ثنا نداشتند مجهول المکان اعلام کنند.

با درود به استناد فیش های واریزی و شهود می‌توان ادعا را اثبات کرد، کدملی را وارد کنید در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثنا داشته باشد به او ابلاغ خواهد شد.

با ارائه کد ملی و از طریق دفتر می توانید دادخواست مطالبه مبالغ را بدهید در مورد مبلغ واریزی به استناد پرینت بانکی و بابت مبلغ نقدی از طریق شهود و یا نهایتا اتیان سوگند امکان دریافت مبالغ می باشد . ضمن اینکه امکان اقدام کیفری نیز می باشد .

سلام، دادخواست مطالبه وجه مستند به فیش واریزی به حساب ایشان تنظیم نمایید و ایشان را مجهول المالک معرفی کنید، بعد از صدور حکم قطعی توسط دادگاه و درخواست صدور اجراییه توسط شما، امکان استعلام اموال ایشان با توجه به کد ملی که از ایشان دارید و همچنین مسدودی حسابشون وجود دارد.

سلام
مستند به رسید های واریزی بابت ۸۰ میلیون و شهادت شهود بابت ۲۰ میلیون دادخواست مطالبه وجه بدهید.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز