آیا میتونه ادعای تمکین کنه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۹ #23495291

همسر من بدون اجازه من ازدواج مجدد کرده من خونه رو ترک کردم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بدون رضایت شما ازدواج مجدد نموده باشد( چه دایم و چه موقت)، می توانید طلاق به درخواست زوجه مطرح نمایید.

بله این امکان برای ایشان وجود دارد.

با درود اگر بدون اذن همسر اول و دادگاه مبادرت به نکاح مجدد نموده برای شما حق طلاق ایجاد می‌کند

باسلام
بحث تمکین و بحث ازدواج مجدد زوج دو بحث جداگانه و غیرمرتبط هستند.ازدواج مجدد همسرتان دلیل قابل قبولی برای عدم تمکین شما نیست(در نهایت تاسف...)
شما طبق شروط و مندرجات سند ازدواج میتوانید بخاطر این اقدام همسرتان دادخواست طلاق مطرح نمایید. درصورت عدم تمکین نفقه به شما تعلق نخواهد گرفت.عاقبت بخیر باشید.

سلام
به می تواند درخواست الرام به تمکین کند

ایشان موظف هستند که برای شما مسکن جدا مهیا کنند ودر غیر اینصورت شما میتوانید مطالبه نفقه کنید.و همچنین شما حق طلاق و مطالبه مهریه رادارید

بله شما مکلف به تمکین هستید