شکایت بابت نحوه تعیین خسارت از جانب بیمه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۸ #23494845

سلام
من چند روز پیش تصادف کردم و زیاندیم و ماشینم از چند جا بدجور خسارت دیده حالا بعد از چند روز دوندگی و سرکار و اذیت کردن کارشناس بیمه خلاصه امروز برای من تعیین خسارت کردن ماشین من حدود ۳ میلیون خسارت دیده و بیمه ۱/۵۰۰ برا من نوشته میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم به نتیجه میرسم از کی باید شکایت کنم راننده یا بیمه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی بیمه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اعتراض به نظریه کارشناسی وجود دارد.

می توانید به نظر کارشناس اعتراض کنید .

بررسی کنید ببینید کرشناس کم نوشته اعتراض کنید اما اگر بیمه کم نوشته از بیمه شکایت کنید

با سلام
اگر به نظر کارشناس بیمه اعتراض دارید مراتب اعتراض اعلام نمائید، و در صورتی که بازهم مبلغ دلخواه شما نباشد میتوانید خودرو را در اختیار بیمه گذاشته تا با هزینه ی خودشان خودرو را تعمیر و قطعات تصادفی را تعویض نمایند
لازم به ذکر است افت قیمت را بیمه پرداخت نمیکند و باید از شخص مقصر اخذ نمائید

با سلام
اگر کارشناس مبلغ سه میلیون برای شما تعیین کرده لذا بایستی بر علیه بیمه در دادگاه اقامه دعوی نمایید و اگر کارشناس کم نوشته بر نظریه کارشناس معترض باشید .