آیا هزینه نصب دوربین در پارکینگ شامل حال من نیز میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۸ #23488648

سلام‌ من واحد اپارتمانم دارای پارکینگ نمی باشد و اصلا ترددی در پارکینگ ندارم شاید یک یا دو با در سال برای ساختمان قصد نصب دوربین مدار بسته دارند ایا هزینه نصب دوربین در پارکینگ تاکید میکنم فقط پارکینگ شامل حال من نیز میشود یا باید فقط هزینه نصب در مشاعات مورد استفاده را پرداخت کنم ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از آنجا که در حال حاضر دوربین مداربسته یکی از ضروریات ساختمانهای چند واحده می باشد مشارکت در پرداخت هزینه نصب دوربین بر عهده تمامی مالکین بوده و فرقی در استفاده یا عدم استفاده نسبت به بخشی از مشاعات وجود ندارد .

عرض سلام و ادب
اگر دوربین ها صرفا برای حفاظت از خودروها باشد شما موظف به پرداخت هزینه نیستید.ولی معمولا ورودی پارکینگ ها می تواند مسیری برای ورود افراد نیز باشد.پس اگر نصب دوربین به امنیت واحد شما نیز می تواند ارتباط پیدا کند، شایسته است شما نیز در تامین هزینه دوربین سهیم باشید.