با توجه به شکایت کارفرما از بنده بخاطر جعل گواهی پزشک چطور می توانم از پزشک شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۲ #23451364

با سلام
بنده کارمند یکی از نهادهای دولتی می باشم و به دلیل بیماری که دارم به طور مداوم از مرخصی و استراحت پزشکی استفاده می کنم، مدیر سازمان بخاطر غرض ورزی نسبت به بنده مرخصی استعلاجی پزشک را تایید نکرده و در یک تاریخی که بنده بیمار بودم و مرخصی را از پزشک گرفتم طی نامه ای ادعا کرده که مرخصی بنده جعل می باشد، در حالی که از همین دکتر مرخصی های زیادی را اخذ نموده ام و تمام گواهی های پزشک با مهر و امضا می باشد و مدیر سازمان طی نامه ای به دکتر متخصص در خصوص مرخصی بنده استعلام گرفته و چون کپی مرخصی را داشته دکتر هم نوشته مرخصی یاد شده جعل می باشد.
سوال بنده این است که با توجه به شکایت کارفرما از بنده بخاطر جعل گواهی پزشک چطور می توانم حقانیت خودم را ثابت بکنم؟
در حالی که اصل مرخصی دست خودم هست و بنده برای دفاع از این اتهامات چه باید بکنم؟
آیا می توانم از پزشک مربوطه شکایت بکنم؟

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر میتوانید به اصل برگ مرخصی استناد نمایید و آنرا ارائه نمایید و پزشک را بعنوان مطلع و تایید کننده احضار نمایید .

سلام از روی کپی تشخیص جعل امکان ندارد و اگر شما اصل مرخصی و نامه دکتر را دارید می توانید با ارائه از خود دفاع کنید.

باسلام
به استناد کپی جعل محقق نمیشود و باید اصل مدرک جعلی نیز ارائه گردد ازطرفی هم تشخیص جعل باید توسط کارشناس رسمی صورت گیرد پزشک صلاحیت اظهار نظر دراین خصوص را ندارد
ازطرفی هم ادعا میکنید اصل نامه مرخصی دست شما میباشد پس جای نگرانی نیست