آیا من از این ۴ دانگ سهمی دارم اگه دارم چه مقدار؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۴ #23429017

با سلام و عرض ادب
مادرم ۱۰ سال است که پس از مرگ پدرم با مردی که او نیز همسرش فوت کرده بود صیغه ی دائم انجام داده اند ولی فرزندان پدر ناتنیم اطلاعی ندارند. ایشون ۴ فززند دختر هم دارند که همگی ازدواج کرده اند.
یک منزل ۱۲ دانگ به ارزش ۱۲ ملیارد دارند که به هر دخترشون ۲ دانگ داده و الان سند به نام اون ها هم هست و ققط ۴ دانگ از منزل به نام خودشونه
چه شرایطی( وصیت کردن یا...) سهم خودم رو میتونم مطالبه کنم

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر زمین مسکونی یا غیر مسکونی ۶ دانگ می باشد . ۴ دانگ در قانون ما نداریم.

در عقد موقت ارث وجود ندارد. صیغه دائم هم نداریم . هر واحد مسکونی ۶ دانگ است . ۴ دختر دارند که به هرکدام دو دانگ بدهند می شود ۸ دانک ؟ کل سوال اشتباه مطرح شده است .

درود بر شما، هر سند ۶ دانگ است نه ۱۲ دانگ، در خصوص صیغه نیز چنانچه منظور شما نکاح دائم باشد، ارتباطی به عدم اطلاع فرزندان ندارد، مادر شما سهم‌الارث یک هشتم خود را خواهند برد، ضمن اینکه ایشان می‌توانند در زمان حیات هر مقدار از ملک را به نام مادر شما یا هر شخصی بزنند، در وصیت لکن وصیت بیش از ثلث ماترک نافذ نخواهد بود، مگر با تنفیذ تمام وراث.

اگر منظورتون ازصیغه عقدموقت هست مادرتان ارث نمی برد ولی اگر نکاح دائم باشد ورثه محسو ب می شود

درود
، ۱۲ دانگ نداریم اصلا، با زنده بودن مادر شما از اموال او ارو پمی برید ارث برای بعد از فوت است.

سلام
هر واحد مسکونی ۶ دانگ است نه ۱۲ دانگ