این خانوم با میل شخصی هر از گاهی به من پول میدادند و الان پول هاشونو یک جا درخواست کرده اند و من در توانم نیست پرداخت کنم، از لحاظ حقوقی چی میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۵ #23421801

با سلام . من به یه خانوم قول ازدواج دادم و با ایشون دوست شدم و پس از مدتی خانوادم اجازه ازدواج رو ندادن در طول این مدت این خانوم با میل شخصی و با رضایت کامل هر از گاهی به من پول میدادند و اصلا به عنوان قرض نبود و الان پول هاشونو یک جا درخواست کرده اند و من در توانم نیست پرداخت کنم. الان از لحاظ حقوقی چی مبشه ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام طبق ماده ۲۶۵ قانون مدنی هر کسی مالی به دیگری به دهد ظاهر در عدم تبرع می باشد بنابر این اگر کسی چیزی بدیگری بدهد بدون آنکه مقروض آن چیز باشد می تواند استراد کند لذا بنا به توضیحات تان وجهی در اختیار شما قرار می داده است و بر حسب ادعای تان به عنوان قرض نبوده است در صورتیکه دلیل و سند مکفی بر اثبات ادعای مذکور داشته باشید در صورت مطالبه دعوی ایشان رد خواهد شد در غیر اینصورت مشار الیها با ارائه مدارک مستند دایر بر پرداخت وجه و مطالبه آن نماید بناء به مراتب معنونه شما محکوم به پرداخت وجه مطالبه خواهید شد در صورت عدم توانایی مالی می توانید دادخواست اعسار و تققسیط تقدیم نمایید - موفق باشید

اگر ایشان در محکمه اثبات نمایند که دائن می باشند شما می توانید دادخواست اعسار نمایید در صورت معسر شناخته شدن شما مبلغی رو بعنوان پیش پرداخت و مابغی طی اقساط پرداخت می شود

درود
دوست گرامی اگرنم مدارکی دال بر دادن وجوه به شما داشته باشد میتواند انرا مطالبه نماید و در نهایت پس از قطعیت حکم و زمان اجرا میتوانید به شرط داشتن شرایط اعسار ، داخواست اعسار از پرداخت محکوم به بدهید که به شرط پذیرش پرداخت برایتان تقسیط شود