قبلا دادخواست تاخیر تادیه دادم بابت مطالباتم ، ولی هنوز به طلبم نرسیده ام مجدد می توانم درخواست تاخیر تادیه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #23421068

با سلام
بنده یکبار بابت پرونده مطالباتم از شرکت ،در شورای حل اختلاف دادخواست خسارت تادیه کردم واسه ۶ماه محاسبه کردند اما من هنوز به مطالباتم نرسیدم و الان هم ۸ ماه گذشته از این رای میخواستم دوباره دادخواست کنم از روز اول تا به امروز خسارت تاخیر تادیه کنم آیا میشود همچین کاری ؟چون الان این مبلغ بالای بیست تومان میشود.اگر دوتا پرونده مطالبات از شرکت باشد باید برای هرکدام جدا دادخواست خسارت تاخیر تادیه بدهم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در مورد اول که شش ماه محاسبه نمودند براتون اقدامی نمی توانید انجام دهید اما برای تاریخ بعد از آن می توانید مطالبه نمایید.

با درود فراوان
اگر پرونده ها جداگانه میباشد بله بایستی برای هر کدام جداگانه دادخواست بدهید .
خواسته را مطالبه خسارت تاخیر تادیه از زمان سررسید پرداخت دین الی یوم الوصول اعلام کنید که دیگر در آینده مجبور به ارائه دادخواست مجدد نباشید .