دستور وقت نظارت جدید به لحاظ عدم وصول نتیجه ابلاغ صادر کردند، به نظر شما حکم قاضی چقدر طول میکشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۰ #23396514

بنده از فردی شکایت کردم به جرم کلاهبرداری و تهدید و توهین. بنده به کسی پول قرض دادم به عنوان کمک ولی ایشون گویا با فریب رمز بانکی مرا گرفت که پول برداشت کند چون گفته بود مادربزرگم مریض هست و پول خرید دارو هزینه بیمارستان ندارم بنده هم بهش اعتماد کردم و اطلاعاتم رو دادم بعد گفتن تا آخر آبان پولت رو پس می دهم اما دیگر جوابم رو نداد و بعد از چند روز به دروغ اومد گفت مادربزرگم فوت کرد و من پولت را تا اخر آذر پس می دهم اما دیگر جواب من رو نداد تا اینکه از وی شکایت کردم. قاضی ۳ بار ابلاغیه ارسال کردند برایشان اما گویا توجهی نشد و در اخر برگ صدور جلب ایشان را صادر کردند و دو روز بعد از این دستور وقت نظارت جدید به لحاظ عدم وصول نتیجه ابلاغ صادر کردند. به نظر شما حکم قاضی چقدر طول میکشه؟چطور پولم را پس می گیرند از این فرد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان اخذ نتیجه بستگی به شرائطی مانند دسترسی یا دستگیری متهم ، انجام تحقیقات و استعلامات و .... داشته و به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست .