میتوانم از طریق مرجع قانونی برای همه وراث پی گیری کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۱ #23381116

سلام پدر بزرگ من فوت کردن و سه فرزند پسر داشتن که دو نفر فوت و یکی در قید حیات است پدر بزرگم زمین زراعی و ملک مسکونی داشته که الان در تصرف پسر عموهام هست در ثبت اسناد هیچ ملکی به نام پدر بزرگمان نیست اما به گفته معتمدین محل و عموی دیگرم که زنده است ان اموال متعلق به همه ماست با توجه به استشهاد که به تایید شورای محل و معتمدین رسیده

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمامی وراث بایدحضورداشته باشند یابه وکیل دادگستری وکالت دهندامکان وکالت دادن به یکی ازوراث یاشخصی غیرازوکیل دادگستری نمی باشد

با احترام .اگر فقط یک پسر باقی باشد و دو پسر فوت شده قبل از پدر فوت نموده باشند فقط احدی از فرزندی که بعد از پدر در قید حیات می باشد ارث میبرد .

اگر جزو وراث و در نتیجه ذینفع هستید میتوانید اقدام کنید، البته با اطلاعات سوال نمیتوان پیش بینی کرد در حصول نتیجه چقدر موفق خواهید بود

اگر همه وراث قصد اقدام و پیگیری دارند بایدبه وکیل دادگستری وکالت دهید.

اقدام از طرف افراد دیگر نیازمند تنظیم وکالت است . با تحریر ترکه می توانید ماترک متوفی را ثابت نمایید .

همه وراث یا باید خود اقدام کنند ویا از طریق یک وکیل پیگیری نمایند اما شما می توانید شخصا اقدام کنید

درود بر شما، خیر، وراث یا باید خود حاضر و اقدام به پیگیری نمایند، یا همه به یک وکیل دادگستری وکالت دهند تا اقدامات مقتضی به عمل آید.