برای تنظیم سند برای ملک مشاع، وقتی چند نفر از شرکا در قید حیات نیستند راهکار چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۹ #23369112

سلام
من خیلی وقت پیش زمین مشاعی گرفتم و چند مدت پیش به صورت عادی و دستی یه تفکیک نامه نوشتیم و همه امضا کردیم.میخواستن بدونم برای تنظیم سند رسمی برای قطعه خودم حتما باید صورت مجلس تفکیکی بگیرم یا تفکیک نامه خودمون قابل قبوله؟اگه نیاز به صورت مجلس تفکیکی داره چجوری باید اقدام کنم ضمن اینکه چند تا از شرکا در قید حیات نیستن.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید صورت مجلس تفکیکی بگیرید تابتوانید نسبت به اخذ سنداقدام کنید

باید صورت مجلس تفکیکی بگیرید

بسمه تعالی : ابتدا تقاضای تفکیک مشاعات کنید( در صورت رضایت همه شرکا از سازمان ثبت اسناد محل زمین) تا بصورت کارشناسانه و رسمی زمین تفکیک شود . بعد از تفکیک دادخواست الزام به تنظیم انتقال سند بدید در دادگاههای عمومی حقوقی .
و اما اگر شرکا رضایت ندارند .. از دادگاه تقاضای افراز و تفکیک سهم مشاعی خودتان را بصورت واحد میتوانید با تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی .. خواسته خود را محقق کنید

سلام با توجه به این که چند نفر از شرکا تقسیم نامه را امضا نکرده اند ، اعتباری ندارد . شما باید از طریق اداره ثبت اسناد درخواست تفکیک نمایید . اگر قابل تفکیک بود ، سهم هر کس مشخص می شود .