چگونه میتوان هزینه ها و خسارات ناشی از تصادف را ا راننده مقصر مطالبه نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۶۷ #23367

با عرض سلام و روز بخیر خدمت شما.لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
عرضم به خدمت شما که من اوایل خرداد ماه تصادف کردم.من موتور سواربودم و وانت پیکان طرف مقابل که در نهایت وانت پیکان مقصر شناخته شد.بعد اون حالا من بیمارستان رفتم و عمل جراحی و بعد از یک مدت آمدم خونه.در ضمن ناحیه آسیب دیدگی من خوردشدگی نی بزرگ و نی کوچک پای چپ هست.اما بعد از چند تماس تلفنی اون آقا با ما توی حرفاش میخواست به ما بگه من یک کارگر ساده توی یک شرکت هستم.این شرح کامل موضوع.اما من چندتا سوال درباره این موضوع دارم که عرض میکنم خدمت شما.
سوال1:من بعد از بیمارستان یک سری هزینه هایی مثل فیزیوتراپی و پانسمان و رفت و امدم کردم.ایا میخواستم ببینم میتونم تا قبل از دادگاه این هزینه هارو از طرفم بگیرم؟یا نه؟اگر او ممانعت کرد و گقت نمیدم تا روز دادگاه من چکار میتونم بکنم تا الان پولمو بگیرم؟ایا میتونم شکایت کنم ؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای مطالبه خسارت و هزینه های بیمارستان ابتدا باید علیه راننده مقصر شکایت کیفری مطرح نمایید و دادسرا پس از ارجاع امر به پزشکی قانونی ،طبق گواهی صادره از این مرجع و صورت هزینه های انجام شده نسبت به صدور حکم اقدام خواهد نمود.و قبل از طی مراحل فوق مطالبه هزینه ها امکانپذیر نخواهد بود.

با احترام