رای جدید اداره کار برای من فرستاده میشه یا دیوان؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۶ #23365561

باسلام و خسته نباشید . من دیماه ۹۷ از محل کارم اخراج شدم در اداره کار شکایت کرده و سنوات و عیدی و ۷سال بیمه مو گرفتم ولی با بازگشت به کارم موافقت نشده بود که به دیوان عدالت شکایت کردم و یک دادنامه از دیوان دریافت کرده ام با این مضمون که شکایت من وارد است و مدارک و لایحه اداره کار جهت رد شکایت من قابل قبول نیست .. در انتهای دادنامه نوشته شده که دیوان رای معترض عنه رو مخدوش و شکایت مطروحه را وارد دانسته پرونده جهت رسیدگی مجدد و سپس صدور رای به هیات مربوطه (هیات حل اختلاف اداره کار) اعاده میگردد و ظرف ۲۰روز از ابلاغ قابل تجدید نظر است در حال حاضر ۴۰روز گذشته و داخل سامانه سنا نوشته شده پرونده مختومه شده است ‌الان رای جدید اداره کار برای من فرستاده میشه یا دیوان؟ من باید کجا بروم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
از طریق هیات حل اختلاف اداره کار از رای جدید خود اطلاع حاصل کنید

سلام
به اداره کار مراجعه کنید و رای صادر مطلع شوید

رای توسط هیئت حل اختلاف صادر شده است به اداره کار مراجعه کنید

لازم است جهت اطلاع و ابلاغ رای جدید به اداره کار و شعبه مربوطه مراجعه کنید.

موضوع پرونده را باید از اداره کار پیگیری نمایید و ارتباطی به دیوان ندارد چون رای خود را صادر کرده و پرونده را برای صدور رای طبق نظر دیوان به هیات حل اختلاف ارجاع داده است

میتوانید ب اداره کار جهت پیگیری مراجعه کنید و از بررسی اداره کار پس از رای دیوان باخبر شوید

سلام و درود، اداره ی کار با‌ توجه به رای‌ دیوان مجددا رسیدگی و مطابق نتیجه ی آن رای صادر می کند؛ در صورت عدم اطلاع رسانی به اداره ی مذکور مراجعه نمایید؛ موفق باشید.