آیا با استفاده از نامه دهیاری و شورای روستا می تونم برای پس گیریش اقدام بکنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۶۴ #23362094

سلام پدرم یه زمین مسکونی تو روستا داره که مال پدرش فوت کرد زمین هیچ مدرکی نداره حالا یکی از خواهر زاده هاش اونو تصرف کرد که اونم هیچ مدرکی نداره کسی هم تو روستا برای شهادت نمیاد که این زمین ارث پدرم هست

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام شما باید ادعای خود را ثابت کنید و خلاف اصل صحبت میکنید یعنی در این موارد قانون تصرف به عنوان مالکیت را دلیل مالکیت می داند و شما باید خلاف این اصل را با دلایل که یکی از آنها شهود می باشد ثابت نمایید و اسشتهادیه نیز در صورت لزوم و توضیات باید در محضر دادگاه حاضر شوند و شهادت بدهند موفق و پیروز باشید

با سلام باتوجه به این اینکه در برخی از روستاها شورا و دهیار در این موارد ورود میکنند شما اقدامات خود را انجام دهید

بهترین کار طرح دادخواست تقسیم ماترک است. اما قبلش از طریق شورای حل اختلاف درخواست تحریر ترکه بدید.

با عنایت به عدم وجود اسناد و مدارک درخواست خلع ید منتفی است و باید از طریق اثبات سبق تصرف مورث خود، رفع تصرف عدوانی را مطالبه کنید.

سلام. بلی باید از طریق دهیاری و شورای روستا مستندا و مستدلل سابقه تصرف پدر خود را نسبت به زمین اثبات نمایید.

با سلام و ادب
با گواهی دهیاری و شورای روستا میتونین حق خودتون رو مطالبه کنین.

درود:باتوجه به اینکه سند ومدرکی ندارین اثبات ان سخت است،راه اثبات ان ،شهود،نامه از دهیاری،یا شورا محل .