سهم الارث چطوری میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۶ #23325679

همسرم فوت کرده من و مادر شوهرم وراث هستیم ولی در مورد سهم الارث چیزی داخل گواهی قید نشده

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر متوفی دارای فرزند نباشد یک چهارم اموال به زوجه و مابقی به مادر ایشان تعلق می گیرد.

با سلام ۱/۴ از کل اموال متوفی به شما می رسد مابقی متعلق به مادر متوفی می باشد

در صورتی که متوفی فرزند نداشته باشد یک چهارم ماترک به شما رسیده و مابقی ماترک متعلق به مادر خواهد بود .

با سلام
بر اساس ماده ۹۴۶ قانون مدنی زوجه از همه اموال زوج ارث می‌برد و زوجه در صورت فرزند دار بودن زوج، یک هشتم از عین اموال منقول و یک هشتم از قیمت اموال غیرمنقول اعم از عرصه و اعیان را به ارث می‌برد و در صورتی که زوج، هیچ فرزندی نداشته باشد، سهم زوجه یک چهارم از همه اموال به ترتیب فوق است و ما بقی ماترک به مادر متوفی تعلق دارد