تصرف کوچه مشایی قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۸ #23316920

با سلام و شب بخیر
زمینی را در حدود 1368 خریداری کردیم با فروشنامه رسمی با تعیین و تشخیص اربعه ملک
در سال 1382فروشنده بخشی دیگر از زمین خود را به اقای حسن فروخته که خریدار آن ملک فاقد راه جهت ورود و خروج بوده است و با وساطت فروشنده بخشی از زمین خودم را جهت مراعات حال حسن تحت کوچه بن بست به ایشان واگذار کردیم اما آقای حسن پس از تحویل کوچه اقدام به نصب اشتراک آب گاز و برق در ابتدای کوچه شد که البته بخشی از کوچه را در تصرف خود در اورده و اقدام به دیوار چینی و نصب دروازه نموده است
لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه و با چه طرحی اقدام به طرح دعوا از ایشان نمایم

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
اگر برای استفاده مشاع این قسمت را داده اید حق تصرف شخصی ندارد .