در صورتی که شماره حسابی جهت واریز نفقه نداشته باشم تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۲۰ #23276345

با سلام

همسرم منزل را ترک کرده و به خانه پدرش رفته، ازشون شماره حساب خواستم تا نفقه رو واریز کنم، اما بهم ندادن.

چکار کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صندوق دادگستری واریز نمایید . و الزام به تمکینشان نمایید تا در صورت عدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نگیرد .

با سلام.
فعلا که همسرتان درخواست نفقه نکردن از دادگاه احتیاجی نیست کاری انجام دهید، اما اگر احتمال این را می دهید که به دادگاه مراجعه کنند و درخواست نفقه خود را بدهند،شما می توانید با ارسال اظهارنامه ای عدم تمکین همسرتان را به ایشان اعلام نمایید و متذکر شوید که چون بدون اذن و اجازه شما منزل را ترک کردند،ناشزه محسوب می شوند و مستحق دریافت نفقه نخواهند بود..
همچنین استشهادیه از همسایه ها و مطلعینی که در جریان ترک منزل توسط همسرتان هستند نیز مدرک اثباتی ادعای عدم تمکین شما نیز خواهد بود.
نتیجه بحث: زوجه در صورت عدم تمکین زوج و اثبات آن در محکمه،مستحق دریافت نفقه نخواهد بود.ضمنا در صورت درخواست زوجه بر نفقه معوقه در زمان تمکین=(چون زنی که در تمکین شوهرش بوده،در زمان تمکین نفقه خود را دریافت نموده است،مگر اینکه بتواند خلاف انرا در محکمه اثبات کند تا نفقه معوقه به ایشان تعلق گیرد)
موفق باشید

با سلام و احترام
دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید اگر به خانه بازنگشتند ناشزه محسوب شده و مستحق نفقه نخواهد بود