حدود ۶ سال هست ساکن هستیم و استاندارد ندارد؛ میتوانیم شاکی بشیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۹ #23254862

سلام،
من در یک بلوک آپارتمانی ۲۰ واحدی مالک هستم و تعاونی مسکن اپارتمان را ساخته و بطور کامل ان را اجرا نکرده و استاندار د اسانسور نگرفته الان حدود ۶ سال هست ساکن هستیم و استاندارد ندارد ایا میتوانیم شاکی بشیم ممنونم

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بله شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد وتحویل آسانسور بدهید واگر در این خصوص وجه التزامی هم تعیین شده خسارات آن را بگیرید.

سلام بله امکان طرح دعوی وجود داره

سلام
می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهدات و تکمیل و تحویل آسانسور علیه سازنده طرح نمایید.

بله اگر در قرارداد ساخت آپارتمان ، مسئولیت اخذ استاندارد آسانسور با تعاونی بوده است، باید نسبت به طرح دعوی الزام به انجام تعهد به استناد قرارداد ساخت اقدام نمایید