تعویض قطعات اصلی آسانسور دربین طبقات از منهای شصت گرفته تا طبقه ششم یکسان است ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۱ #23234294

اساسا در یک مجموعه چهارطبقه پرداخت هزینه تعمیرات و تعویض قطعات اصلی آسانسور دربین طبقات از منهای شصت گرفته (همطراز با پارکینگ) تا طبقه ششم یکسان است ؟ باتوجه به استفاده کردن یا نکردن آن

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود باید پرداخت نمایید.

بله پرداخت هزینه های تعمیرات و نگهداری آسانسور بدلیل مشاع بودن آن در ساختمان برای همه یکسان است و ارتباطی با استفاده یا عدم استفاده ساکنین ندارد .

با سلام اولویت با توافق ساکنین است اگر توافقی حاصل نشد قاعده بر این است که هزینه ها در دو بخش تقسیم بندی می شود ۱)هزینه هایی که با نسبت مساحت در ارتباط مستقیم است ۲) هزینه هایی که با نسبت مساحت ارتباط مستقیم ندارد
مثلا هزینه ایزوگام پشت بام با نسبت مساحت نسبت مستقیم دارد لذا هر کس به نسبت مساحت اختصاصی خود با مساحت کل هزینه پرداخت می کند
ولی هزینه نگهبان ساختمان ارتباطی با مساحت ندارد لذا مساوی بین افراد تقسیم می شود
به نظر میرسد هزینه تعمیر و نگهداری آسانسور از دسته دوم باشد و بین افراد به تساوی تقسیم شود
درست است که ممکن است کسی که در طبقه بالا باشد استفاده بیشتری کند ولی همیشه این طور نیست چه بسا ساکنین طبقات پایین استفاده بیشتری نمایند و عملا هم نمی توان میزان مصرف افراد را محاسبه کرد لذا بهترین راه پرداخت هزینه به تساوی می باشد