شخصی که وکالت فروش داشته، عزل شده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۲ #23234144

سلام
من ملکی رو از وکیل فروش خریدم بعد شخصی با سند ازم شکایت کرده خلع ید گرفته دادگاه برگه ی آورده بودن که وکیل فروش ۱ ماه قبلش عزل شده بوده بعد از دفترخانه استعلام کردیم در جواب نوشته بود فلان تاریخ عزل شده و مراتب عزل به ایشان ابلاغ شده
حالا چی میشه من چیکار کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید به علت فروش مال غیر از فروشنده شکایت نمائید .

سلام

وکیل اقدام به معامله فضولی نموده است و می توانید علیه ایشان اقدام نمایید

با سلام اگر وکیل از عزل شدنش مطلع شده باشد و بعد از آن نسبت به معامله اقدام کند فروش مال غیر می باشد که درحکم کلاهبرداری است.
مالک نیز موظف است ظرف یک ماه از اطلاع فروش ملک خود طی اظهارنامه ای مالکیت خود را به خریدار اعلام نماید والا معاون در جرم شناخته می شود

سلام
ایشان معامله ی فضولی انجام داده اند و هیچ حقی در خصوص ملک مذکور ندارند.
در صورتیکه مالک اصلی معامله را تنفیذ نکند معامله بلااثر خواهد بود.
در صورت پرداخت وجه، میتوانید دادخواستی مبنی بر مطالبه ی وجه ارائه نمایید.

اگر فروش پس از عزل و ابلاغ به وکیل باشد، از مصادیق فروش مال غیر است . میتوانید شکایت کیفری به طرفیت وکیل طرح نمایید.
حقی در ملک خریداری شده نخواهید داشت.