دادن سفته به محل کار منع قانونی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۷ #23233134

سلام میخواستم ببینم من جایی سفته بدهم و بنویسم فقط ابرای حسن انجام کار بازم ممکنه دردسر پیش بیاد اصلا دادن سفته یا چک درسته یا خیر

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق عرف جاریه کارفرما مبادرت به اخذ سفته از کارگر می نماید و عموما کارگر می بایست سفته راتهیه و تحویل دهد . لذا جهت جلوگیری ازسوء استفاده احتمالی ، حتما در سفته علت صدور آنرا ذکر نمایید؛ مثلا بنویسید بابت تضمین حسن انجام کار، بابت تضمین قرارداد و....

باسلام
قراردادی تنظیم نمایید و در متن قرارداد به ارایه سفته جهت حسن انجام کار به طرف قرارداد با شماره و مبلغ سفته اشاره نمایید و حضور دو شاهد نیاز است همچنین در دو برگ و هر برگ برای طرفین باشد

با سلام
سعی کنید قراردادی با حضور و امضاء شاهد تنظیم کنید و در خصوص سفته با ذکر مشخصات کامل سفته، اینطور نوشته شود: «...بابت تعهد به حسن انجام کار بعنوان امانت نزد کارفرما....» با "شرط استرداد" در پایان قرارداد

اقدامات ذیل را انجام دهید
۱. در سفته عبارت تضمین بابت حسن انجام کار را درج کنید و در قرارداد به تودیع سفته اشاره کنید.
۲. گرفتن رونوشت از سفته به همراه رونوشت کارت ملی تحویل گیرنده سفته در یک برگ
۳. امضاء و اثرانگشت تحویل گیرنده با درج عبارت «اصل سفته فوق دریافت شد» به همراه تاریخ