من به تنهایی اجازه انجام مورد وکالت دادم و میتوانم سهم آنها را بفروشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۸ #23200428

سلام خسته نباشید بابت وکالت بلاعزل و با حق توکیل به غیر که موکلین حق عزل و ضم وکیل و امین را از خود بمدت ۲۰سال سلب کردن نمودن را به همراه عمه ام که از وراث پدربزرگ هستن بابت زمینی دریافت نمودیم و در ان فقط از ما بعنوان ۲ وکیل نام بردن و چیزی در مورد اینکه هرکدام میتوانیم جدا یا با هم مورد وکالت انجام دهیم چیزی نوشته نشده و ضمنا اجازه تام االاختیار داده شده بابت فروش و حتی زدن سند بنام خود و ضمنا یا داور شوم که من دارای ۳ عمو و ۳ عمه هستم و در وکالت نامه ۳ عمو و پدرم و ۲ عمه بعنوان موکلین امضا زدن مزاحم شدم بپرسم من به تنهایی اجازه انجام مورد وکالت دادم و میتوانم سهم آنها را بفروشم یا حتما عمه ام هم که مثل من وکیل باید امضا کنه ممنون بابت راهنمایی شما و زمین فوق دارای برگه انحصار وراثت هست

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما فقط در صورتی می توانید به تنهایی موضوع وکالت را انجام دهید که این حق یعنی اقدام انفرادی برای شما در وکالت نامه تصریح شده باشد و چنانچه صراحتا به این موضوع در وکالتنامه اشاره نشده باشد شما منفرد و به تنهایی حق انجام امور وکالت را ندارید

چنانچه در وکالتنامه موضوع ضم وکیل درج شده باشد یا قراردادی با این شرط تنظیم کرده باشید باید کلیه اقدامات به صورت مجتمع با وکیل دیگر صورت پذیرد در غیر آن مشکل قانونی برای اقدام انفرادی نخواهید داشت .

سلام. اگر در قرارداد وکالت دو یا چند نفر به عنوان وکیل تعیین شوند بدون آنکه تصریح شود مجتمعا وکیل می باشند یا مستقلا یا به ترتیب،چون اصل بر اجتماع است باید وکالت آنها اجتماع فرض شود و احکام وکالت اجتماعی بر آنها بار می شود. یعنی اگر شما بفروشید، عمه اتان می تواند درخواست بطلان آن را بدهد یا اجازه دهد.