چک برگشت خورده و حکم صادر شده؛ چجوری باید شکایت و پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۹ #23157676

سلام،یک فقره چک به صورت امانت دست دامادمون بوده بعد از مدتی مبلغ و تاریخ ‌جعل امضا انجام داده چک را خرج کرده تا الان که چک برگشت خورده و حکم صادر شده چجوری باید شکایت و پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر این چک بصورت امانی در ید داماد بوده است میتوانید به جرم خیانت در امانت و نیز جعل و استفاده از سند مجعول بر علیه ایشان اقامه دعوی از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید و نیز ارجاع امر به کارشناسی جهت تشخیص جعل تقاضا نمایید

سلام
دادخواست مطالبه وجه چک را مطرح میکنید و به دادگاه مربوطه ارسال میشود و سپس منتظر ابلاغ وقت رسیدگی باشید