خریدار مدعی شده که این خونه عقب نشینی داره و قصد داره به اندازه عقب نشینی از مانده پول کم کند، آیا قانونی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۶۱ #23138560

سلام ما یک ملک مسکونی رو فروختیم اما هنوز برای خریدار سند نزدیم. که مبلغی هم از پول ملک مونده برای سند. اما خریدار مدعی شده که این خونه عقب نشینی داره و قصد داره به اندازه متراژ عقب نشینی از مانده پول کم کنه. آیا کارش قانونیه؟
درحالی که توی کوچه ای که این خونه قرار داره، همه ی خونه ها عقب نشینی دارن و شهرداری پول متراژ عقب نشینی رو بعدا بهش پرداخت میکنه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این کار غیر قانونی میباشد و خریدار صرفا با اثبات عدم علم خود از عقب نشینی ملک و متضرر شدن میتواند قرارداد را فسخ کند نه اینکه با اختیار خود از ثمن معامله کسر کند چون غیر قابل تجزیه میباشد
در صورت کسر مبلغ از ثمن میتوانید نسبت به تنظیم دادخواست مطالبه وجه اقدام کنید