فسخ قرارداد و دستور موقت عدم پرداخت وجه چک

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۱۲۶ #2312

با سلام

بنده قرارداد کاری مبنی بر تهیه و نصب دکوراسیون داخلی مغازه را با شخصی به مبلغ مقوم به 5 میلیون تومان به تاریخ 93/3/18 بستم که تمام مبلغ قرارداد را در ابتدا بصورت 2 میلیون نقد و 3 میلیون چک به تاریخ 93/5/2 پرداخت کردم که در قرار داد ذکرشده زمان تحویل 93/4/28 میباشد ولی حرفی از بابت حق فسخ به میان نیامده است و تا کنون کار بصورت نیمه تمام رها شده است.

1- چگونه میشود قرارداد رافسخ کرد؟

2- چگونه میشود مابقی کار را به شخص ثالث جهت اتمام کار سپرد؟

3- از همه مهمتر چگونه میشود جلوی چک را تا اتمام دعوی بست؟

--(دادگستری بیان میکند که دستور موقت منع پرداخت وجه چک فقط برای چکهای مفقودی و دزدی و خیانت در امانت صادر میشود، آیا این گفته درست است؟)

تا کنون اظهارنامه ایفای تعهد فرستاده ام ---- تامین دلیل با نظر کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر عیب و نقص و کسری کار گرفته ام ------ اظهارنامه اعلام فسخ فرستاده ام ---- مهلت اظهارنامه ها تمام شده است و شخص برای اتمام کار نمی آید و تا مغازه از لحاظ دکور تکمیل نگردد قابل بهره برداری نیست و بنده متحمل ضرر میشوم

شخصی در شورای حل اختلاف گفت باید دادخواست الزام به ایفای تعهد تنظیم کنم و بعد نوبت به فسخ و مطالبه ضرر و زیان میشود آیا با همین اقداماتی که کردم و با توجه به وحدت مطلوب بودن قضیه نمیتوان معامله را بصورت یکطرفه فسخ کرد درخواست ضرر و زیان نمود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که طرف قرارداد به تعهدات خود عمل ننماید به هزینه ایشان می توانید خود شما و یا شخص ثالث مورد تعهد را به جا آورید و در صورت عدم تحقق این امر نیز قرارداد فسخ خواهد شد

با سلام

ابتدا الزام به ایفاء تعهد صورت می گیرد در صورتی که طرف قرارداد به تعهدات خود عمل ننماید به هزینه ایشان می توانید خود شما و یا شخص ثالث مورد تعهد را به جا آورید و در صورت عدم تحقق این امر نیز قرارداد فسخ خواهد شد و شما می توانید مطالبه ضرر و زیان نمایید.

موفق باشید