اگر برای مطالبه زمین کسری دادخواست تقدیم کنم بنظرتان مثمر ثمر خواهد بود یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۴ #23084945

در پرونده کلاسه _____ طی دادنامه بنفع اینجانب مقداری زمین بنفع اینجانب صدور و تحویل شد در پرونده جدید برای مطالبه زمین علیه همان خوانده دعوی مطرح کردم و مطابق محاسبه جدید زمین بنفع من حکم صادر شد که مطلع شده قبلا کسری تحویلم شده - اعاده دادرسی تقدیم کردم که در حکم ضمن رد اعاده دادرسی تاکید شده می باید دادخواست جداگانه تقدیم کنم .
حال اگر برای مطالبه زمین کسری دادخواست تقدیم کنم بنظرتان مثمر ثمر خواهد بود یا خیر؟
ممنون از پاسخ

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه مستندات شما در خصوص کسری زمین متیقن باشد و ادعای شما را در این خصوص مستند به نظریه کارشناسی یا گزارش اداره ثبت و غیره باشد دادخواست بدهید.