راهی هست این قضیه رو انکار کنیم که سوء سابقه نشه و شلاق نخورم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۳ #23074418

با سلام
من دیشب در خالی که راننده بودم با ماشین دوستم گرفتن تست الکل من مثبت بود ولی برای دوستم رو نزدن ماشین به پارکینگ رفت و گواهی من و گرفتن و گفتن برید دادسرا البته در کلاننری ازم اقرار و امضا گرفتن به خوردن مشروب و گواهی تست و امضا کردم میخواستم ببینم راهی هست این قضیه رو انکار کنیم که سوع سابقه نشه و شلاق نخورم با توجه به اینکه اولین بارم هست و هیچ سابقه ای ندارم و برای استخدام میخوام اقدام کنم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مصرف هر نوع مسکر و مشروبات الکلی یک جرم شرعی است وحد  این جرم در قانون هشتاد ضربه شلاق است .رانندگی در حالت مستی یا با مصرف روانگردان ۴۰۰ هزار تومان جریمه از سوی پلیس راهور را در پی دارد.اقراری برای اثبات جرم مصرف مشروبات الکلی موثر است که در نزد دادگاه باشد.حدشرب خمربا ۲ بار اقرار، آن هم مکتوب در پرونده اثبات می گرددوانکار بعد از اقرار مسموع نیست.

با سلام و احترام
اگر نزد قاضی اظهار توبه و پشیمانی کنید ممکن است در مجازات شما تخفیف داده شود
و طبق قانون مجازات اسلامی ۸۰ ضربه شلاق حدی شرب خمر دارد