مجازات چند محکومیت در نهایت چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۷۲ #23060905

اگر شخصی از ادغام محکومیت دو پرونده سرقت که قطعی شده و حکم ۵ ماه زندانی و دیگری ۹ ماه زندانی داشته و از ادغام این دو تبدیل به دو فقره ۱۳/۵ ماه زندانی گردیده و در پرونده دیگری باز به علت سرقت محکومیت ۳ سال حبس که دو سال و نیم آن تعلیق و ۶ ماه زندانی و در پرونده چهارم ۵ ماه حبس به علت سرقت دارد و به همین ترتیب محکومیتها از یک تا چهار قطعی شده است و دارای تعدد جرم است بهترین کاری که میتوان برای وی انجام داد چیست و مجازاتش چگونه میشود و نهایتا قاضی پس از ادغام چه حکمی میکند و طبق کدام ماده قانونی حکم میکند و نهایتا چه حبس و مجازاتی به وی می دهد ضمنا رضایت کلیه شکات گرفته شده است

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق ماده ۵۱۰ قانون آئین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ : هرگاه پس از صدور حکم معلوم شود محکوم علیه دارای محکومیت‌های قطعی دیگری است و اعمال مقررات تعدد ، در میزان مجازات قابل اجراء مؤثر است ، قاضی اجرای احکام کیفری میتواند پرونده ها را به دادگاه صالح مطابق پیش بینی در این ماده ارسال نماید . در این موارد دادگاه در وقت فوق‌العاده بدون حضور طرفین به موضوع رسیدگی کرده و بدون ورود در شرایط و ماهیت محکومیت با رعایت مقررات تعدد جرم ، حکم واحد صادر میکند .