تکلیف وسایلی که در طول زندگی خریداری شده چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۹ #23017400

با سلام
نه من نه همسرم فاکتور نداریم ولی پرینت بانکی دارم که از حساب من خریداری شده اند.
دو اینکه برای ما یه هدیه از جنس شیشه ای آمده بود که افتاده شکسته الان شوهرم می گه باید اونو پس بدی چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- تعیین تکلیف لوازم منزل در صورتیکه مدرکی وجود نداشته باشد از طریق شهادت شهود قابل اثبات است . همچنین پرینت بانکی نیز میتواند در زمره اسناد تلقی شود .
- امکان اخذ خسارت در قبال نقصان در لوازم به واسطه زندگی مشترک وجود ندارد .

با سلام وسایلی که قابلیت انتفاع دارند وشوهر برای استفاده در زندگی مشترک تهیه نموده متعلق به مرد بوده اگر مدرکی مبنی بر مالکیت وسایل وجود نداشته باشد اسباب و وسایلی که مورد استفاده ی زن هست متعلق به زن و وسایلی که مورد استفاده مرداست متعلق به مرد و بقیه مشترک بین زن و شوهر میباشد .
هبه در صورت وجود عین قابل رجوع است ولی درصورتی که عین وجود نداشته باشد قابلیت رجوع وجود ندارد.