گفت شما نمیتوانید مغازه و اجناس آنرا مصادره کنید چون مال ماست، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۹ #23004167

سلام
من از یکی از فروشگاههای ____ ( صاحب آن که جواز کسب بنام ایشان میباشد و در واقع فرا ___ میباشد ) یک فقره چک برگشتی به مبلغ ۵۰ ملیون تومان دارم آیا با توجه به اینکه در مغازه اش حدود ۳۰۰ میلیون جنس وجود دارد می توانم از طریق اجراییه ثبتی اجناس مغازه اش را مصادره کنم؟ ×× قابل ذکر است که عاملیت های ___ با گذاشتن سند در رهن شرکت افق ____ و یک فقره چک ۱۰۰ میلیونی توانسته اند نماییندگی بگیرند و تمام پول حاصل از فروش اجناس آنی به حساب ____ میرود و هر ماه درصدی از فروش به حساب صاحب مغازه و نماییندگی واریز میشود ×× دفتر حقوقی شرکت ____ از مسند قدرت در جواب ما گفت شما نمیتوانید مغازه و اجناس آنرا مصادره کنید چون مال ماست!!! و این درحالی است که از صاحب چک برگشتی نزد ما که جواز کسب بنامش میباشد حدود ۱/۵ میلیارد تومان وثیقه ملکی گرو گرفته اند!! ممنون از حوصله شما و لطف میکنید اگه جواب سوال منو بدهید؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید تقاضای توقیف را مطرح کنید . در صورتیکه شرکت مورد نظر ادعایی پیرامون اجناس داشته باشد باید با تقدیم مدارک این موضوع را در دادگاه اثبات نماید . اگر تعلق اجناس به شرکت مورد نظر ثابت شد آنگاه شما میتوانید از دادگاه درخواست توقیف سهم فرد صادر کنننده چک که از سوی شرکت واریز میشود را بکنید .