آیا اگه شکایت کنن میرن پرینت خط دختر رو میگیرن؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۲ #22975070

سلام من چند وقت پیش از یه دختر خاستگاری کردم اما هنوز عقد نکردیم ولی با هم در ارتباط هستیم
دیشب از سرکار که بر میگشتم بهش گفتم کارم تموم شد زنگ بزن اس ام اس داد که مامانم پیشمه نمیتونم . خسته نباشی همه کسم حالا اشتباه به یه شماره فرستاده که رقم آخرش با شماره من فرق میکنه طرفم زنش گوشیو دیده زنگ زده به دختره میگ تو با شوهرم رابطه داری باید شکایت کنم حالا هرچی قسم میخوریم حتی با خط خودمم که فقط عدد آخرش با شماره اون فرق داره زنگ میزنم بهش باز میگ من باید شکایتتون کنم
الان من نگرانم خانوادش بفهمن که با هم ارتباط داریم
آیا اگ شکایت کنن میرن پرینت خط دختررو میگیرن یا فقط پرینت خط اون مرده رو؟
اگ برن کلانتری برا شکایت زنگ میزنن بهمون ک بریم یا احضاریه میاد در خونه؟
الان فقط موندم چکار کنم ک خانواده دختره نفهمن

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

شکایت ایشان راه به جایی نمی برد. نگران نباشید.

موفق و پیروز باشید

سلام
در صورتی که ایشان شکایت نمایند باید بتوانند ادله ی کافی در این خصوص را ارائه کنند و به صرف یک پیام که به اشتباه ارسال شده است جرمی متوجه کسی نخواهد بود.

شکایت ایشان نتیجه ای برایشان ندارد و صرف ارسال یک پیام اشتباه دلیل بر مزاحمت نیست بهتر است دیگر با ایشان تماس نگیرید .

با سلام
ابتدا باید عرض شود چنانچه همسر آقا قصد شکایت داشته باشد باید از همسر خودش تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کندو نهایتا صرف اینکه یک پیام ارسال شده باشد دلیل بر رابطه نامشروع نمی باشد.
در صورت دستور قاضی مبنی بر اخذ پیرینت تنها پیام هایی که به خط مورد نظر ارسال شده است پیرینت گرفته می شود نه تمامی پیام ها.
در صورتی که در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشند الکترونیکی به ایشان ابلاغ می شود و به صورت دستی ابلاغی صورت نخواهد گرفت.

با سلام ووقت بخیر
طرف مقابل که ادعای مزاحمت میکند میتواند از این خانوم و همسرش شکایت کندو صرف یک اس ام اس به این شکل دلیل بر رابطه نامشروع نمی باشد اگر درخواست بیرینت بیام ها را دهند که طبق نظر قاضی میتوان پیام های این چندماه اخیر این خانوم و همسر اون آقا از اداره مخابرات گرفت که باز هم ارتباطی به شما ندارد .پس مشکلی برای شما بیش نمیاد و اصولا درمراجع قضایی سعی میشود با صلح و سازش این مورد حل شود چون ادله محکمه پسند نمی باشد .

سلام وقت بخیر
صرف یک پیام ادله کافی نیست برای اعلام شکایت ،در صورت محرز شدن پرینت تماس ها فقط با دسنور قضایی امکان پذیر است و صرف اینکه یک شماره اشتباها درج شده و این موضوع به راحتی قابل اثبات است لذا شکایت ایشان نتیجه ای نخواهد داشت و جای نگرانی نیست.