اتهام سرقت اینترنتی به شوهر سابق را چگونه باید رد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #22959376

س.بنده سه سال پیش با همسرم ک حدود سه سالی بود جدا شده بودیم بمن مراجعه کرد واز من خواهش کرد مثل قبلها براش پول پس انداز کنم ایشان حثوق پدرشونو ماهانه میگیرن/البته دلیل کارش این بود ک بخاطر شوهر موقتیش ک ادم بدی بود پولهاشو میگرفت این پیشنهاد کرد منم رفتم بکارتی ک خودش داده بود ورمز اول هم خودش داد رمز دوم گرفتم تو باجه وماه اول حقوقش شد ۲۰۰ تومن برداشت کردم وبعد یکماه سرو کله هردو زن وشوهر پیدا شد ومیخواستن باطرح نقشه مجرمانه سر کیسه کنن ورفتن شکایت کردن .ومنم چون کارم طوریه ک نیستم شهرستانم بعد سه سال حکم ب اجرا احکام رسیده وغیابی صادر شده وخبر ندارم متن حکم تلفن های همراه منو قطع کردن بخاطر همین میخام برم دادگاه .سوال من اینه ک اینجا بنطر شما چه کنم و چی بگم ک بهتر باشه وچه حکمی قاضی میده .وقربون خدا برم ک جای حق نشسته چون درزمان زندگی ما یک وکالت بمن داد برای تمام کارهای اداری وبانکی ونام بامک هم اومده ومنو عزل هم نکرده تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا باید عرض شود با توجه به اینکه رای غیابی صادر شده است می توانید نسبت به رای صادر اعتراض نموده و در مقام دفاع نیز می توانید به حدود اختیاراتی که در متن وکالتی که از همسرتان دارید استناد نمایید.