پدرم تمام اموال خودر ا به صورت صلح نامه به نام ما انتقال داده آیا می تواند از صلح نامه رجوع کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۴ #22923042

پدرم قبل از فوت تمام اموال خود را بنام من و خواهرم کرده(( به صورت صلح قطعی)) و ماهم اجرت المثل و مهریه و تمام حق و حقوق مادرمون رو پرداخت کردیم و در دفتر خانه اسناد رسمی هم ثبت کردیم و امضا و اثر انگشت داد که تمام حقوق خودش رو تمام و کمال گرفته و هیچ ادعایی نسبت به اموالی که بنام من و خواهرم شده نداردولی متاسفانه امروز متوجه شدیم که نسبت به تمام اموالی که به نام ما صلح قطعی خورده شکایت کرده،ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه صلحنامه رسمی بوده و در مقام بیع واقع شده باشد ادعای مادرتان به نتیجه نخواهد رسید در صورتی که صلحنامه غیر رسمی (دستی) تنظیم شده باشد و مادرتان نسبت به آن ادعای جعل یا تردید کند ابتدا باید از طریق دادگاه توسط کارشناس صحت صلحنامه تایید شود که در صورت تایید باز هم ادعای مادرتان پذیرفته نخواهد شد لازم به ذکر است برای پاسخ دقیق به اینکه به موجب صلحنامه تنظیمی اموال مورد صلح به شما انتقال پیدا می کند یا خیر باید متن صلحنامه مطالعه شود.

برابر قانون، صلح عقدی لازم است؛ یعنی طرفین قرارداد نمی‌توانند هر زمان که خواستند آن را منحل کنند.

با سلام ووقت بخیر
اگراموال صلح عمری شده باشد و صلح نامه قطعی دردفتراسناد رسمی تنظیم شده باشد قابل فسخ نیست .