آیا میتوانم بابت تهمت همسرم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۹ #22922527

سلام
یک ماهه که برای طلاق توافقی به منزل پدری خود اومدم چون همسرم دست بزن داشت و فحاشی میکرد قرار بر طلاق توافقی کردیم که من مهریمو بخشیدم همسرم تو دادگاه امضاهم زد ولی رای دادگاه اومد حالا میگه طلاقت و نمیدم دیروز صبح ساعت ۵ صبح با دامادشون و یه آقایی که نمیشناختم چاقو بدست اومدن جلو درمون گفتن اون اقا به همسرت پیام داده که نمیدونم چی بوده یا قصدشون چی بوده ما رو رو در و کردن که همدیگرو نمیشناختیم پدرمم چندین بار خاستن با پلیس تماس بگیرن اونا نزاشتن و اون اقا رو با خودشون بردن کلانتری که بعد متوجه شدم که دوست همسرم بوده حالا همسرم پیام داده گفته یا برگرد سر زندگیت یا مهریت و که بخشیدی کل جهیزیتم باید ببخشی تا طلاقتو بدم نمیدونم چکار کنم میتونم اعاده حیثیت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . چون طلاق توافقی بوده و در برابر طلاق مهریه را بخشیدید ، در صورتی که شما را طلاق ندهد ، مهریه شما هم از حالت بخشش خارج و به قوت خودش باقی خواهد ماند
درخصوص اتفاقی که افتاده چنانچه شاهد دارید میتوانید تحت عنوان مزاحمت ، افترا و تهدید و یا هتک حیثیت از ایشان و همراهانش شکایت کنید

سلام میتوانید به جرم قدرت نمایی با سلاح سرد و تهمت از ایشان شاکی شوید شهادت شهود از جمله دلایل و مستندات خواهد بود

درود بر شما
اگر بخشش مهریه در قبال طلاق توافقی بوده در صورت گذشت سه ماه از تاریخ صدور گواهی عدم امکان سازش و عدم اجرای طلاق ، مهریه به قوت قبلی باقی خواهد گشت . در مورد اتهامات وارده به شما نیز میتوانید شکایت کیفری تهمت افترا تهدید طرح نمایید .

درود
اگر دلایل و مدارک دارید به جرم افترا شکایت کنید

اگر بهمت زده میتونی علیه وی اقدام کنی

شما اگرگواهی عدم امکان ساش دریافت کردین به دفترخانه طلاق تحیل دهید

درود بر شما، میتوانید علیه ایشان به جرم تهمت، افترا و مزاحمت از طریق دفاتر الکترونیک قضایی شکایت نمایید.