انحلال شرکت بابت عدم احصا تعهدات مالی و آورده‌های غیرنقدی

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۲ #22919952

در اجرای ماده ۹۶ قانون تجارت مبنی بر تقویم و تسلیم آورده‌های غیرنقدی شرکا و مستندا به ماده ۱۰۰ و ۱۰۱ قانون تجارت که در حکم ضمانت اجرای ماده ۱۰۰ می‌باشد و با توجه به اینکه شرکا، آورده بنده را در صورت‌های مالی احصا ننموده و تنها از تجهیزات و دانش فنی من استفاده می‌کنند، آیا امکان انحلال شرکت و رسیدن بنده به حقوق از دست رفته وجود دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
از فرض سوال اینگونه برداشت میگردد که شرکت فعال و دارای عملیات و صورتهای مالی است و سرمایه ثبت شده دارد و فقط سهم آورده نقدی شما در گزارشات مالی گزارش نگردیده است ، در صورت رعایت حداقل سرمایه با توجه به قانون تجارت در شرکتهای با مسئوولیت محدود خیر امکان انحلال میسر نیست اما این با توجه به ظاهر سوال پاسخ داده شد بنابراین باید ابتدا گزارشات مالی شرکت و بصورت ویژه صورتهای مالی و مخصوصا صورت وضعیت مالی ، صورت وضعیت تغییرات مالکانه و یادداشتهای همراه مرتبط بررسی و سپس امکان انحلال یا عدم انحلال احراز گردد ضمن آنکه مرور زمان هم باید مد نظر داشت .

بله مطابق همان قانون تجارت می‌توانید علیه شرکت در دادگاه طرح دعوی انحلال نمایید

بادرود
مهارت شما بدون محاسبه در سرمایه لحاظ می شود ولی تقدیم نمی شود