میگه معامله رو کنسل کن، چه جور باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۷ #22906908

یک ماشین قولنامه کردم شاهدم دارم ته قولنامم نوشته معامله به صورت قطعی و تمام می باشد الان طرف ماشینو نمیده میگه معامله رو کنسل کن منم ماشینو پیش فروش کردم اونم ازم شکایت کرده
الان چه جور باید شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید از طریق دفاتر خدمات قضائی و باستناد مبایعه نامه تنظیمی دادخواست « الزام به تعویض پلاک ، تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع» را به طرفیت فروشنده مطرح نمائید .

سلام
بیع عقد لازم است. بدین معنی که فروشنده یا خریدار نمی توانند معامله را بر هم بزنند؛ مگر این که شرایط آن در مبایعه نامه پیش بینی شده باشد. شما می بایست دعوی الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک طرح نمایید.