شکایت کرده که با ضرب و جرح و به زور از خونه بیرونش کردم؛ چجوری این قضیه رو ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۸۳ #22893489

سلام خانومم وقتی من خواب بودم با همکاری خانوادش از خونه رفته در صورتی انرور حتی یه جر و بحث ساده هم نداشتیم ولی الان شکایت که که با ضرب و جرح و به زور از خونه بیرونش کردم اونم برای مطالبه نفقه چجوری این قضیه رو ثابت کنم در صورتی کل فامیل میدونن اینجور اتفاقی نیافتاده و خودش رفته.من روزی که رفت اظهارنامه هم فرستادم که خودت رفتی و بدون اجازه رفتی.ولی طرفم خیلی نفوذ داره تو دادگستری.بی زحمت راهنماییم کنید

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان باید ثابت نمایند ،نیازی نیست شما دلیل بیاورید

ایشان شاکی است و باید ادعای خویش را اثبات کند ولی شما هم در مقام دفاع می توانید به شهادت شهود اقوام استناد نمایبد

با سلام
برای تمکین دادخواست بدهید در حقوق ما اثبات شکایت و دادخواست برعهده خواهان یا شاکی است .

سلام، ایشان باید ادعای خویش را اثبات نمایند

درود
همسرتان باید دلیل ارائه دهد که شما وی را مورد ضرب و جرح قرار داده اید.

صرف ادعا نمی تواند شما را محکوم نماید . دادخواست تمکین بدهید و در دادگاه کیفری دفاع متناسب داشته باشید .

در خصوص نفوذ در دادگستری نظری ندارم متاسفانه، اما اولا شما نیاز به اثبات بی گناهی خورد ندارید و بار اثبات امر بر عهده شاکی است، ثانیا میتوانید از شهادت شهود استفاده کنید