تصرف ارث پدری توسط دیگران با سند تک برگ خودم ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۴ #22871007

با سلام زمانی که پدر بزرگم زنده بود ۹۰ سال داشت و خانه مسکونی خود را به نام ۶ فرزند خود در سند های تک برگ کرده بود و پدر من پسر ارشد خانواده است ولی به دلایلی فرزندانش با هم مشکلاتی پیدا کردند و ۷ ماه اخر یکی از دختران خانواده او را به خانه خودش برد و به احتمال زیاد چون پدربزرگم شرایط عقلی پایداری نداشت از این مسـله استفاده کرده و وصیت نامه محضری یا وکالت گرفته اگر وصیت گرفته باشه یا ... ممکنه سند های تک برگ باطل شود؟ یا راهی هست که با گرفتن وکیل این مشکل برطرف شود ؟ و راهی است باتوجه به این که پسر ۲ سهم می برد شکایت کنم و پدرم ۲ سهمش را بگیرد؟ با توجه به اینکه در زمان گرفتن سند تک برگ همه ی فرزندان در محضر حاظر بودند میشه راهنمایی کنید ؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با انقال مالکیت در زمان حیات موضوع ذکر شده خروج از بحث ارث و سالبه به انتفاع موضو ع است...

- با توجـــــــه بـــــــه انتقال اسناد در زمان حیـــــات پدربزرگ ، موضوع مشمول مقررات ارث نمی باشد که لزوم سهم ۲ برابری پسر نسبت به دختر لازم الرعایه باشد . از این رو اعتراض در این خصوص نتیجه ای نخواهد داشت .
- اگر عمه شما وکالتی از پدربزرگ دریافت کرده باشد با فوت ایشان وکالتنامه نیز از درجه اعتبار ساقط است .