آیا میتوانیم به جرم خیانت در امانت شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۷ #22828243

باسلام خدمت اساتید مجرب و محترم
خدمت شما عرض کنم پدرم مرحومم سال ۸۵ درقبال مبلغ ۱میلیون و ۴۰۰ هزار تومن سند ملکی خود را طی بیع شرطی نزد شخصی قرار میدهد که پارسال آن شخص بر علیه وراث دادخواست تحویل مبیع تنظیم و در دادگاه بدوی و تجدید نظر رای به بیحقی آن شخص صادر و قطعی میشود .
حالا اصل ماجرا این بود که طرف برای حسن انجام کار در شرکت مخابرات نیاز به سند داشت که پدرم برایش سند گذاشت و بخاطر اینکه پدرم سند خود را مطالبه نکند همچین قراردادی امضا کرد البته ۱میلیون چهار صد به عنوان قرض گرفت که باید پس میداد حال بعد چند سال که پدرم فوت کرده ما سند خود را نیاز داریم و با توجه به بیحقی شخص از سند که رای قطعی صادر شده ما باید چکار کنیم؟ در اظهار نامه اولیه چه چیزی بنوسیم؟ و درصورت تحویل ندادن و فک رهن سند ما تحت چه عنوانی ازش شکایت کنیم البته در مخابرات فک رهن شده ولی لاشه سند دست اوناست آیا اجرت المثل ایام رهن میتوانیم بگیریم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به زعم حقیر وصف کیفری ندارد شما حقوقی اقدام نمایید

با ارسال اظهارنامه موضوع استرداد سند را به شخص اطلاع دهید و در صورت عدم اقدام از سوی وی دادخواست استرداد سند رهنی را مطرح کنید

اگر مالک اصلی پدرتان است ابتدا با ارسال اظهارنامه مطالبه سند کنید

شما ابتدااظهارنامه ارسال نمایید مبنی براسترداد سند

سلام
اگر سند به نام پدر شماست می توانید از اداره ثبت المثنی بگیرید اگر بنام آن شخص است با توجه به محکومیت او در دادگاه دادخواست ازام به تنظیم سند رسمی بدهید.

باسلام شما میتوانید در مرحله اول ازطریق ارسال اظهارنامه درخواست استرداد سند رهنی را بدهید درصورت عدم تحویل دادخواست استرداد سند با توجه به مدارک مالکیت و ادله مثبت که نشانگر مالکیت شما باشد را از طریق خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید